Götesson Design Group

Human Design, Human Growth

Siden 2022 har Scan Sørlie vært eid av den svenske gruppen Götessons Design Group. Götessons Design Group består av populære merkevarer som tar utgangspunkt i å forstå menneskers behov før de gjør det selv. Sammen skaper vi møbler, miljøer og produkter som kombinerer estetikk, ergonomi og bærekraft. Vi ønsker at du skal blomstre og utvikle deg. I både offentlige og private miljøer. I dag og i morgen.

Gruppen har en årlig omsetning på over SEK 500 millioner og mer enn 200 ansatte. Klikk på logoene for å gå til selskapenes egne nettsider.

568
Produkter
6
Merker
46
Designere
52
Markeder
Selskapene i Götessons Design Group

Siden 2019 har de tre selskapene David design, Götessons Industri og Akustikmiljö hatt samme eier. I 2021 etablerte de morselskapet Götessons Design Group for å slå sammen ulike kompetanser og tilbud. Gruppen gjør det mulig for de ulike merkevarene å dra nytte av hverandres salgskanaler, samt utveksle ideer og konsepter. I 2022 ble det opprettet to nye selskaper i Götessons Design Group: Gsign og From. I tillegg ble den skandinaviske virksomheten Scan Sørlie kjøpt opp samme år, og i dag består GDG av seks selskaper.

I magasinet vårt under kan du lese mer om alle selskapene i gruppen.

BLA OPP