Referanser

RETT OG SLETT LEKKERT! LEVERT AV HOLMRIS FORM-FUNK.

Så lekkert kan det bli, når harmonien mellom møbeluttrykk og farger stemmer totalt. Arbeidsplasser med sort E-Motion Y-Design elektrisk hev/senk understell, sorte laminater og Apollostoler trukket i mykt, konjakk-farget skinn. Elegant!

Les mer
VERKET I MOSS – SØRLIE PROSJEKTINNREDNINGER AS

Gamle Peterson i Moss – «selve gamle Mosse-lukta» – er borte, og bygningsmassen og området er  forvandlet til en lekker liten bydel, både ute og inne. Inne med møbler i mange kategorier fra Scan Sørlie AS, levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS.

Les mer
LUNT, SMAKFULLT OG BEKVEMT

Det er alltid en stor glede når våre forhandlere kan melde tilbake til oss om sluttkunder som er strålende fornøyde med leveransen fra Scan Sørlie AS – og når vi i tillegg får flotte bilder som her, er det helt topp! Dette er levert av Inventum Kontorforum i Brønnøysund, til firmaet Oluf Eiendom. Gratulerer med godt valg av møbler og honnør til deres smakfulle fargevalg.

Les mer
UNIVERSITETET i STAVANGER

Sammen med Kompaniet as er vi i Scan Sørlie stolte av å  levere møbler til Universitetet i Stavanger. Design: Jacob Amtorp Tekla serien, Esben Wingerei Mr Box serien og Fredrik Torsteinsen Size serien.

Les mer
BLA OPP